fbpx

Dit is wat wij leveren

Ons zorgvuldig samengestelde assortiment van dentale implantologie-oplossingen

Ontzorgen om te kunnen excelleren

We bieden een assortiment aan variërend van implantaten, (humane) biomaterialen, membranen, instrumentarium en steriele verbruiksmaterialen.

In de samenstelling van het assortiment is intensieve studie voorafgegaan. We hebben talloze merken getoetst op:

  • Wetenschappelijke onderbouwing
  • Innovativiteit
  • Duurzaamheid
  • Eerlijk geprijsd

Een impressie van ons productportfolio:

iRes levert een compleet en wetenschappelijk onderbouwd assortiment met de focus op veilige implantologie met duurzame resultaten.

De bekende implantoloog en parodontoloog Massimo Simion is één van de grondleggers. iRes was ook de grote aanjager van het hybride implantaat concept in Europa.

 

iRes

Met iRes kunnen we complete oplossingen aanbieden als regeneratieve materialen, implantaat systemen, guided surgery, custom made prothetische oplossingen, hoog gewaardeerde wetenschappenlijke cursussen en programma’s met populaire Key Opinion leaders.

iRES combineert de praktische ervaring, die voort komt uit meer dan 30 jaar ervaring in de dentale markt, met wetenschappelijke kennis om de professional te voorzien, van een continue stroom van  educatie en hoge kwalitatieve en innovatieve producten.

Bijkomstig voordeel: deze implantaten zijn grotendeels chirurgisch en prothetisch compatibel met de Legacy implantaten van Implant Direct, wat fijn is voor gebruikers van dit merk die door het vertrek van Implant Direct genoodzaakt zijn om een oplossing te vinden. Daardoor hoeft u weinig tot niks te veranderen aan uw dagelijkse workflow. Indien gewenst kunnen wij aanvullend instrumentarium of zaken zoals afdrukstiften en healing abutments voor u verzorgen.

SilverPlug

Voor de anti-bacteriële afsluiting van het schroefkanaal

  • Stevig en adapteert makkelijk
  • Laat geen chemicaliën los
  • Makkelijk te plaatsen en te verwijderen in en uit het schroefgat

SilverPlug is het eerste medische product, dat speciaal ontworpen en goedgekeurd is, om een schroefgat op te vullen en de implantaat holte duurzaam te desinfecteren.

 

SilverPlug is een op zilver gebaseerd polymeer dat zilver zeoliet bevat met een hoog antibacterieel effect. SilverPlug verminderd aanzienlijk het percentage anaerobe bacteriën die bekend staan als de meest pathogene bacteriën bij peri-implantaire weefsels.

Het is bewezen dat elke implantaat connectie een vorm van lekkage kent. De vermindering van de bacteriële load beschermt de omringende zachte weefsels tegen ontsteking.

eTiss humaan donorbot

Voor perfecte botregeneratie.

  • eCOO-technologie zorgt voor uitstekende osteoconductieve eigenschappen
  • Vormt een stabiel complex met het aangrenzende bot van de patiënt

Met eTiss kunnen wij poreuze en corticale botschilfers leveren met goede structurele en mechanische eigenschappen voor het opvullen van botverlies en het corrigeren van defecten.

Maak een afspraak met ons bij u in de praktijk, om onze productportfolio door te nemen en onze belofte waar te maken om u te helpen ontzorgen & excelleren in uw vak

Implanetic

Jan Muschlaan 21-a

3584 GV Utrecht

030 207 70 24

info@implanetic.com

KVK 75021935

>  Privacy Statement

>  Cookiebeleid

>  Algemene voorwaarden

>  Garantiebeleid

>  Retourbeleid

>  Nieuwsbrief

instagram icoon facebook icoon linkedin icoon

There are no products