Maak kennis met BlueM

Professionele mondverzorging voor dagelijks gebruik

Clinically proven

Planet proof

Cruelty free

Award winning

mondverzorging van bluem

Mondgezondheid is de poort naar onze algehele gezondheid

BlueM is een toonaangevend mondverzorgingsbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de tandheelkundige industrie. De met zorg ontwikkelde producten hebben vijf jaar op rij een “Beste Product van het Jaar” award gewonnen.

Producten van BlueM worden ontwikkeld en getest door dental professionals en niet getest op dieren. Er wordt zo veel mogelijk samen gewerkt met producten en leveranciers die het beste voor hebben met de planeet. Ook compenseert BlueM voor de inzameling, sortering en recycling van hun verpakkingsmaterialen.

Dagelijkse mondverzorging

Professionele mondverzorging

voor elke dag

Eén van de drie productlijnen van BlueM is de dagelijkse mondverzorging. Ontdek de award-winnende producten van BlueM en til de standaard voor mondverzorging van je patiënten naar een nieuw niveau.

De fluoridevrije tandpasta van BlueM is verkozen tot “Beste Product van het Jaar” in 2021-2022. Deze tandpasta met actieve zuurstof is gemaakt van zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten en zonder schuurmiddelen en microplastics.

On the go

Bied je patiënten overal de mondverzorging die zij verdienen

Zijn jouw patiënten ook altijd onderweg? Dan wil je natuurlijk niet dat ze concessies moeten doen als het gaat om je mondverzorging. Speciaal voor de “druk-druk-druk” generatie heeft BlueM een “on-the-go” collectie ontwikkeld voor mondverzorging die verder gaat dan de badkamer.

Dankzij het handige reisformaat zijn deze producten heel gemakkelijk mee te nemen met sporten, op vakantie en naar werk.

Problem care

Mondproblemen zijn verleden tijd

Er zijn maar weinig dingen zo vervelend als pijn in je mond. Ontstoken tandvlees, een slechte adem of aften kunnen een gezellig uitje of belangrijke zakenmeeting flink verknallen. BlueM kan helpen.

De klinisch gevalideerde "problem care" producten van BlueM hebben de afgelopen 10 jaar bewezen geholpen bij het herstellen van verschillende mondproblemen.

Gratis oral gel spuitjes bij aankoop van alle hechtdraad

Bij bestelling van ieder doosje hechtdraad, ontvang je een doosje met drie oral gel spuitjes (t.w.v. €49,95) van BlueM cadeau!

Bestel bijvoorbeeld:

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0