Digitale workflow met iRES: van plannen tot definitieve kroon

Optimaliseer je workflow met absolute precisie en efficiëntie. Ontdek hoe iRES je chirurgische planning naar het volgende niveau tilt met behulp van 3-Shape en Smartguide.

macbook ires digitale workflow

De digitale revolutie die elke praktijk vroeg of laat zal veranderen, is al in volle gang.

In de dentale wereld van vandaag is de implementatie van digitale workflows niet alleen een keuze, maar een onvermijdelijkheid voor groei en efficiëntie.

De vraag is niet óf, maar welke digitale systemen je integreert in je praktijk. Digitale technologieën bieden ongeëvenaarde precisie, consistentie en snelheid, waardoor bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd en patiënttevredenheid wordt verhoogd. Het negeren van deze omslag betekent dat je achterblijft, terwijl het omarmen ervan de deur opent naar talloze mogelijkheden en succes in de toekomst. Bij Implanetic willen we je helpen met een zo naadloos mogelijke overgang van de traditionele manier van werken naar de nieuwe manier werken. Wij staan voor je klaar met een totaaloplossing én deskundig advies hoe het succesvol te implementeren in je praktijk en workflows.

5 redenen waarom de digitale workflows van iRES de totaaloplossing zijn voor elke praktijk


Het combineert innovatieve software met chirurgische precisie voor de beste resultaten voor zowel de patiënt als de behandelaar

Biedt het hele klinische systeem voor alle professionals die betrokken zijn bij dentale chirurgie. Van tandartsen, chirurgen, tandtechnici tot assistenten. Van behandelplannen, tot definitieve kroon en nazorg. Dit is een volwaardig systeem dat voldoet aan patiënteisen door middel van adequate, gepersonaliseerde oplossingen.

Een totaalsysteem dat de juiste oplossing voor elke behoefte garandeert, van guided surgery tot individuele protheses.

Gepersonaliseerde oplossing met een focus op de toekomst van de moderne tandheelkunde. Dat resulteert in maximaal patiëntcomfort: comfortabele implantatie van tanden met minimale invasieve ingreep.


Gebruiksvriendelijke software die eenvoudig werkt en helpt tijd besparen

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal. Er is geen steile learningcurve.

Maak gebruik van de beproefde en volwassen workflow voor het maken van 3D-boorsjablonen en geplande sjabloongeleide implantaatplaatsing. Ervaar hoe extreem nauwkeurig én eenvoudig implantaten in het bot kunnen worden geplaatst.

Na het laden van de CAT en de voltooiing van de chirurgische en prothetische planningsfase, worden het bestand en de impressies van de patiënt verzonden naar ons boorcentrum. Binnen 72 uur (exclusief levertijd) is het boorsjabloon gereed. En op verzoek ook het kunststof model met de reeds ingebrachte analogen, waarop de prothese kan worden gebouwd.


Houdt de kosten onder controle en bespaar tijd en geld

iRES heeft één totaalsysteem dat bestaat uit: diagnostische software en chirurgische/prothetische planning, het maken van het boorsjablonen en de guided surgery kit inclusief alle boren, gekalibreerd op diameter voor alle lengtes.

Het systeem maakt gebruik van één enkele huls voor alle diameters. Dit scheelt aanschafkosten voor onnodige extra materialen.

Een efficiënte manier om indrukwekkende resultaten te behalen met minimale kosten.

ires digitale boorsjabloon

Technologisch superieur in zowel de hardware als software

Vind de ideale implantaatpositie, rekening houdend met de hoeveelheid en kwaliteit van het bot, anatomische structuren en prothetische vereisten.

De speciaal gefreesde guided surgery kit is speciaal ontworpen om de behandelaar in staat te stellen de implantaten in de juiste ruimte en op de juiste richtingsas met extreem hoge precisie te plaatsen, zoals geprojecteerd via de planning met de Smartguide-software.

Boorsjablonen worden gemaakt door volledig automatische processen die gebruikmaken van data-export en moderne, snelle prototype technologie 3D-printers.

Dit omvat ook de productie van werkmodellen die compleet zijn met kopieën van de ingebrachte implantaten. Deze zijn onmisbaar voor het creëren van direct bruikbare protheses.

De chirurgische maskers worden warmte-gesteriliseerd dankzij het materiaal waarmee ze zijn gemaakt, dat temperaturen boven de 150° C kan weerstaan.


Integreer de iRES-bibliotheek eenvoudig in je eigen workflow

Er is een uitgebreide digitale bibliotheek waarmee je kunt werken met T-base producten, voor interne HEX implantaten. In de bibliotheek vind je verschillende soorten T-base producten, scan abutments en meer.

In de bibliotheek vind je verschillende soorten T-base producten, scan abutments en meer.

Ontdek de CAD/CAM van het digitale werken:

Guided Surgery Kit

Speciaal ontworpen voor precisie en omvat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle ingreep

Digitaal plannen met iRES

De twee leidende systemen toelichten waarmee iRES compatible is:

iRES IESS Guide (powered by RealGuide)

Een systeem met adequate en gepersonaliseerde oplossingen, gepland en gerealiseerd met behulp van de brede en moderne reeks CAD/CAM-technologieën, gecombineerd met gecertificeerde materialen en uitgevoerd met absolute uitmuntendheid.

Wil je vrijblijvend ervaren hoe de IESS Guide software werkt?

We mogen het pakket met een 30-dagen gratis trail aanbieden:

Heb je vragen over de software? We staan voor je klaar. Bel of mail ons gerust.

3-shape

Biedt de middelen om de volledige of tijdelijke prothetische oplossing aan de patiënt te leveren op de dag van de operatie.

Wil je vrijblijvend advies hoe je je praktijk verder kan digitaliseren?

We staan voor je klaar met deskundig advies van dentale experts die meerdere praktijken hebben begeleid in de adoptie van digitale workflows.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0