Til je praktijk naar een hoger niveau met het Volution implantaatsysteem

Het ultieme allround implantaat systeem. 

Tapered, oppervlakte naar keuze en werelds meeste gebruikte interne hex.

actilink icon

Veelzijdig design

actilink icon

Gemakkelijke plaatsing

actilink icon

Tapered design

Waarom dit product?

Wat maakt iRES Volution uniek?

Het Volution implantaat bevat drie geavanceerde oppervlaktebehandelingen: volledig SLA (medium-rough), 1mm glad (machined) en 3mm glad (machined). Deze innovatie biedt de mogelijkheid om de beste keuze voor patiënten te maken. Voor elke situatie is het mogelijk om het optimale oppervlak te gebruiken.

Dankzij het tapered design en de slimme windingen die naar apicaal toe steeds scherper worden, is het implantaat makkelijk te plaatsen met een goede primaire stabiliteit, zowel in zacht als hard bot.

De platte bovenste windingen maken de behandeling van peri-implantitis mogelijk zonder de noodzaak voor implantoloplasty, waardoor Volution een zeer veilig implantaat is.

de technologie

De veelzijdigheid van Volution

Kies uit de de drie geavanceerde oppervlakte behandelingen:

1mm glad (machined): De allround keuze. Een kaakwal is niet plat, dankzij de 1mm nek is er meer flexibiliteit om geen ruw oppervlak bloot te laten. Ook biedt het een mogelijkheid om bindweefsel te laten hechten en apicaal het implantaat beter af te sluiten bij eventuele resorptie.

Volledig SLA (medium-rough): Voor indicaties waarbij het implantaat 1-3mm subcrestaal geplaatst wordt. Denk hierbij aan de esthetische regio en immediaat placements.

3mm glad (machined): Het meest veilige implantaat en de keuze voor situaties waarbij er voldoende botvolume en botkwaliteit is. Uit onderzoek blijkt namelijk dat er minder bacteriën te vinden zijn op en dat peri-implantitis veel beter te behandelen is met een glad oppervlak. Op de lange duur is botverlies onvermijdelijk bij implantaten, dankzij de Volution Perio is dat nu veel minder problematisch.

Bestellen

Ontdek hoe de iRES Volution het verschil kan maken

Ben je klaar om over te stappen naar een beter, veelzijdiger en efficiënter implantaatsysteem? Stap vandaag nog over naar Volution en ervaar het verschil.

vanaf €135

 Gratis uitproberen

Gratis retourneren

Gratis verzending V/A €200

✓ De volgende dag geleverd

Digitaal plannen met iRES: van plannen tot definitieve kroon

De digitale revolutie die elke praktijk vroeg of laat zal veranderen, is al in volle gang. Optimaliseer je workflow met absolute precisie en efficiëntie. Ontdek hoe iRES je chirurgische planning naar het volgende niveau tilt met behulp van 3-Shape en Smartguide.

CAD/CAM software: voor interne HEX implantaten

Ontdek de uitgebreide digitale bibliotheek waarmee je kunt werken met T-base van iRES, compleet met indicaties en voorbeeld cases.

Meer peri-implantitis sinds de introductie van ruwe implantaten

Peri-implantitis lijkt sinds 2000 fors vaker voor te komen. Enerzijds komt dat omdat meer geïmplanteerd wordt en dat dit ook vaker plaatsvindt bij risicopatiënten, maar er zijn ook voldoende aanwijzingen dat ruwe oppervlakken hierbij een rol kunnen spelen.  

Hybride implantaten kunnen hierin dé oplossing bieden.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0