Retourbeleid

Goede service vinden we heel belangrijk, daarom probeert Implanetic op uw verzoek producten terug te nemen of om te ruilen.

 

Een retourzending opsturen

Stap 1: Wij verzoeken u een retourzending van te voren telefonisch +31 (0)30 2077024 of per mail info@implanetic.com aan te melden.

Stap 2: Download hier het retourformulier (PDF) en vul het in.

Stap 3: Voeg het ingevulde retourformulier bij uw verzending. En stuur het op naar:

Implanetic
Kortelaan 8-A

3721 AV Bilthoven

Retourzending of ruilen van producten

Producten kunnen binnen 60 dagen na de leverdatum retour worden gezonden in de onbeschadigde en originele ongeopende verpakking. Producten moeten in aanmerking komen voor doorverkoop. Producten waarvan de “expiry date” korter is dan 24 maanden worden niet teruggenomen. Als er meer dan 60 dagen zijn verstreken moet een omwisselorder van gelijke of hogere waarde worden geplaatst. Alle producten van dierlijke en humane oorsprong worden niet teruggenomen, omdat Implanetic de gecontroleerde opslag dan niet kan garanderen.

Vervanging van producten

Een product wordt (gratis) vervangen als er sprake is van een aantoonbare fabricage- of etiketteringsfout.

Fouten bij de productverzending

Indien er onjuiste producten zijn ontvangen die niet besteld zijn dus door een fout in de orderadministratie van Implanetic, hoeven er geen retour verzendkosten te worden betaald (of ze worden bij u opgehaald) en worden de juiste producten zonder verzendkosten alsnog verstuurd.

Garantie op implantaten

Implantaten waarbij geen osseointegratie optreedt vallen onder ons Garantiebeleid

Garantie op chirurgische instrumenten

Implanetic aanvaardt geen retourzending van boren of chirurgische instrumenten die uit de oorspronkelijke verpakking zijn gehaald en slijtage of roestvorming vertonen ten gevolge van hanteringsvariabelen die buiten onze macht liggen.

Vragen over retourzendingen?

In artikel 5 van de Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden treft u uitgebreide bepalingen voor de retourzendingen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen met vragen.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0