Retourbeleid

Producten die geleverd zijn bij afnemer kunnen alleen onder bepaalde voorwaarden retour gestuurd worden aan Implanetic.

Met een retour om omruil dient dit retourformulier gebruikt te worden.

  1. Producten kunnen binnen 60 dagen na de leverdatum retour worden gezonden in de onbeschadigde en originele ongeopende verpakking. Producten moeten in aanmerking komen voor doorverkoop. Als er meer dan 60 dagen zijn verstreken moet een omwisselopdracht van gelijke of hogere waarde worden geplaatst.
  2. Afnemer heeft de verplichting de goederen in de originele verpakking retour te sturen. De verpakking dient ongeopend en onbeschadigd te zijn.
  3. Alle producten van dierlijke en humane oorsprong worden niet teruggenomen, omdat Implanetic de gecontroleerde opslag dan niet kan garanderen.
  4. Implanetic aanvaardt geen retourzending van boren of chirurgische instrumenten die uit de oorspronkelijke verpakking zijn gehaald en slijtage of roestvorming vertonen ten gevolge van hanteringsvariabelen die buiten onze macht liggen.
  5. Retourzendingen van producten waarvan de “expiry date” korter is dan 24 maanden worden niet teruggenomen, behoudens voor zover uitdrukkelijk schriftelijk tussen partijen overeengekomen.
  6. De goederen dienen naar het adres van Implanetic geretourneerd te worden. Afnemer is verantwoordelijk voor de zending totdat Implanetic de zending ontvangen heeft.
  7. Voor de goederen die retour gestuurd worden waarvoor een speciale actieprijs is afgesproken, zal deze prijs er weer tegenover staan. De werkelijke waarde welke afnemer voor de goederen heeft betaald is uitgangspunt voor Implanetic.
  8. Implanetic is niet verplicht om goederen die na 60 dagen retour worden gestuurd om te ruilen.
  9. Retourzendingen die na meer dan 60 dagen en minder dan 180 dagen na ontvangst kunnen uit coulance eventueel nog worden teruggenomen. Creditering daarvan vindt plaats tegen 85% van de aankoopprijs.
  10. Retourzendingen die na meer dan 180 dagen en minder dan het maximum van 360 dagen na ontvangst kunnen uit coulance eventueel nog worden teruggenomen. Creditering daarvan vindt plaats tegen 50% van de aankoopprijs.
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0