De innovatieve implantaten van iRES

 

Over iRES®

iRES® is een Zwitserse fabrikant van implantaten en prothetische onderdelen, die luistert naar de behoeften van professionals.

iRES biedt een compleet en wetenschappelijk onderbouwd assortiment met de focus op veilige implantologie met duurzame resultaten. Zo is iRES ook de grondlegger van het hybride implantaatconcept.

Wij hebben oplossingen voor al uw implantologie vraagstukken dankzij de straight, tapered en tissue-level implantaten. Prothetisch is er veel mogelijk dankzij de keuze uit de industrie standaard interne hex met friction fit, de synocta en de morse-taper conische connectie. 

De hybride optie met het gladde oppervlak maakt het implanteren veilig en duurzaam. Implanteren is ook makkelijker te managen in het geval van een schuine en onregelmatige processus alveolaris. 

Daarnaast bieden iRES en Implanetic, guided surgery, custom made prothetische oplossingen, hoog gewaardeerde wetenschappenlijke cursussen en programma’s van gewaardeerde Key Opinion leaders.

Key Opinion Leaders

onder andere:

  • Prof. Massimo Simion
  • Prof. Wojtowicz Andrzej

Educatie

Professor Massimo Simion is voorzitter van de iRES® International Scientific Board en hij richt zich niet alleen op onderzoek en innovatie voor de ontwikkeling van nieuwe producten, maar hij zal ook toezicht houden op alle wetenschappelijke activiteiten en permanente educatie.

Ervaring

iRES combineert de praktische ervaring, die voort komt uit meer dan 30 jaar ervaring in de dentale markt, met wetenschappelijke kennis om de professional te voorzien, van een continue stroom van educatie en hoge kwalitatieve en innovatieve producten.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0