Verbeter de integratie van implantaten met Plasma Activator

In slechts 60 seconden verandert de Plasma Activator een hydrofoob implantaat in een super hydrofiel implantaat, waardoor deze sneller en beter osseointegreert.

ACTILINK motion productfoto
actilink icon

Verbetering van de hydrofiliciteit

actilink icon

Schoon oppervlak

actilink icon

Eenvoudige bediening

ACTILINK motion vooraanzicht

Waarom dit product?

De oplossing voor hydrofobe implantaten

Wanneer implantaten gefabriceerd worden, zijn ze voor een korte periode super hydrofiel. Na enkele dagen begint het titanium echter te verouderen, waarbij (koolstof)moleculen en atomen zich op het oppervlak van het titanium afzetten. Als gevolg hiervan wordt ook een steriel verpakt implantaat hydrofoob.

Bij Implanetic zijn we enthousiast over de oplossing die we voor dit probleem kunnen bieden. Plasmapp heeft een innovatieve plasma activator ontwikkeld.

Dit apparaat is specifiek ontworpen om implantaten regeneratief te behandelen en tegelijkertijd verontreinigingen op een doeltreffende wijze te verwijderen. Hierdoor worden de implantaten weer teruggebracht naar hun oorspronkelijke hydrofiele staat, en zijn ze volledig geoptimaliseerd voor implantatie.

De BUSINESSCASE

Het apparaat verdient zichzelf terug

Om veroudering van het oppervlak van implantaten tegen te gaan, kiezen sommige praktijken ervoor om met duurdere implantaten te werken die verpakt zijn in vloeistof om de hydrofiele eigenschappen te behouden. Dit hoeft niet meer, want dit apparaat bereikt hetzelfde resultaat in slechts 60 seconden.

Dus, u kunt dezelfde mate van zuiverheid en activatie krijgen door een standaard implantaat te kiezen en deze te reinigen met de Plasma Activator. Hierdoor verdient de investering zich snel terug. Zo kunt u hoogwaardige zorg bieden aan uw patiënten, voor een betaalbare prijs.

actilink_motion

De technologie

Verbeter osseointegratie door middel van vacuüm plasma technologie

Door gebruik te maken van vacuüm plasma technologie, verwijdert de Plasma Surface Activator effectief onzuiverheden, zoals koolwaterstofverontreinigingen, van het oppervlak van implantaten en verhoogt het de oppervlakte-energie.

Dit proces;

Directe osteogenese

Draagt bij aan een verbeterde osseointegratie

Zorgt voor een verkorte genezingstijd

Verbetert biocompatibiliteit

Add-on

De Plasma Activator is nu nog veelzijdiger!

Dankzij deze aanvullende houder is de plasma-activator nu ook in staat om je abutments, kronen, membranen en botmaterialen super hydrofiel te maken.

ONDERZOEK

Wetenschappelijk aangetoonde voordelen van regeneratieve activering door plasma

De Plasma Surface Activator is gevalideerd op celadhesie, proliferatie en differentiatie van osteoblastcellen, evenals de adsorptie van eiwitten (1-2).

Super Clean Bio-Compatibel van Bio-RAP™

* Bio-RAP™(regeneratieve activering door plasma)

De invloed van vacuüm plasma op osseointegratie:

Voor de behandeling:

Na de behandeling:

Voor de behandeling:

Na de behandeling:

Voor de behandeling:

Na de behandeling:

Voor de behandeling:

Na de behandeling:

Hematoxyline en eosine (H&E) kleuring (in vivo test na 2 weken implantatie)

S.L.A. Oppervlak:

Na de behandeling:

ACTILINK motion productfoto

Bestellen

Ontdek hoe de Plasma Surface Activator het verschil kan maken voor uw praktijk

Afmetingen: 168 x 254 x 340mm

Gewicht: 6KG

Cyclus duur: 60 sec

 Gratis uitproberen

Gratis retouneren

Gratis verzending V/A €200

✓ De volgende dag geleverd

Referenties

(1) Jeon HJ, Jung A, Kim HJ, Seo JS, Kim JY, Yum MS, Gweon B, Lim Y. Enhanced Osteoblast Adhesion and Proliferation on Vacuum Plasma-Treated Implant Surface. Applied Sciences. 2022; 12(19):9884. https://doi.org/10.3390/app12199884

(2) Lee, H., Jeon, H. J., Jung, A., Kim, J., Kim, J. Y., Lee, S. H., Kim, H., Yeom, M. S., Choe, W., Gweon, B., & Lim, Y. (2022). Improvement of osseointegration efficacy of titanium implant through plasma surface treatment. Biomedical Engineering Letters12(4), 421-432. https://doi.org/10.1007/s13534-022-00245-9

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0